Coach020 als prefered supplier

Waarom Coach 020 als prefered supplier?

Bij coaching is kennis van de organisatie(cultuur) en branche belangrijk. Vandaar dat een preferred supplierschap handig kan zijn. Dat betekent voor ons dat we een relatie kunnen opbouwen met de organisatie om zo samen het beste te kunnen bieden.

Dit zijn de redenen waarom u er ook voor kunt kiezen om op uw shortlist te plaatsen:

  • Kwaliteitscoaches: Onze (loopbaan)coaches hebben altijd een geaccrediteerde coachopleiding en volgen jaarlijks bijscholing, intervisie en supervisie. ¬†Daarnaast kan de coachee kijken met welke coach het meeste klik is omdat de klik dat naast ervaring en opleiding het meeste zegt over het wel of niet slagen van een coachingstraject.
  • Meerdere locaties in de Randstad: Onze coaches zijn gevestigd op een aantal plaatsen in de Randstad. Hierdoor kan de coachee kiezen voor een coach in de buurt. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de coachgesprekken op kantoor of een andere locatie naar wens te voeren.
  • Transparantie en resultaat: Wij zijn altijd helder over het aantal gesprekken en effect van het traject. Ook werken onze coaches altijd doelgericht en zo kort mogelijk. Het is ook mogelijk voorafgaand aan het gesprek af te stemmen of we voeren drie-gesprekken met coachee en organisatie.