home

Coachspecialismen

Loopbaan coaching

loopbaan-coaching

Regie over je loopbaan

Wil jij meer geluk en energie in je werk ervaren?  Wil je werken met je talenten en je sterke punten? Heb je behoefte aan meer uitdaging en ben je op zoek naar meer invloed? Ben je op dreef en wil je opnieuw koers bepalen? Een loopbaancoach helpt daarbij.

Meer lezen >>

Personal coaching

personal-coaching

Meer regie

Met behulp van een coach vergroot je je onafhankelijkheid van anderen en je eigen eisen. Je stelt je eigen doel, ontdekt de belemmeringen en weet deze om te zetten in stappen richting je doel en waarden. Met als resultaat dat jij weer de regie hebt.

Meer lezen >>

Psychologische coaching

psychologische-coaching

Richting aan het leven

Ieder mens wil het liefst zelf richting geven aan het leven. Gelukkig zijn. Je goed en verbonden voelen. Soms ontbreekt er iets of zit er juist iets in de weg om te kiezen, te sturen of te groeien. Psychologische coaching kan daarmee helpen.

Meer lezen >>

 

Jongerencoaching

Voor jongeren, ouders en docenten

Onze coaches hebben gedegen opleidingen gevolgd en ervaring in het werken met jongeren, ouders of op scholen. Ze weten wat er speelt, ze weten wat ‘puber zijn’ inhoudt en hebben daarnaast goed voor ogen wat er van jongeren, ouders en scholen wordt gevraagd. Hier vind je ze!

Meer lezen >>

Management coaching

management-coaching

Management-petten

Als manager vervul je drie rollen, leider, manager en coach. De leider heeft visie, de manager beoordeelt en stuurt bij en de coach coacht op ontwikkeling. Coaching geeft je een helder beeld waar je je als manager verder in kan ontwikkelen.

Meer lezen >>

Coaches

Jongerencoaches

Coaches voor docenten

Coach 020 no-nonsens coaching

Kennis maken >>