Loopbaancoach

‘Ik wil meer geluk en energie in het werk ervaren’  Ik wil mijn talenten en sterke kanten meer leren kennen zodat ik die meer kan inzetten’ ‘Ik heb behoefte aan meer uitdaging’ ‘ Ik heb nooit een echte keus gemaakt en wil kijken wat echt bij mij past’

Werkwijze loopbaancoach

Wat je ook wilt veranderen op het professionele vlak, een loopbaancoach helpt je hierbij. Loopbaancoaching bij Coach 020 begint altijd met formuleren van doelen en  het ontdekken van jouw ‘why’. Wat zijn  je passies en je dromen? Wat wil je verwezenlijken in je werk, waar wil je naartoe groeien? Daarna helpen wij je om jouw sterke punten  te herkennen. Je formuleert wat je belangrijk vindt in werk. Samen met een loopbaancoach kijk je eerlijk naar jouw persoonlijke realiteit.

Een persoonlijke loopbaanstrategie

De volgende stap bij loopbaancoaching is het opzetten van een persoonlijke loopbaanstrategie. Door middel van gesprekken met de loopbaancoach en verschillende oefeningen krijg je jouw ‘why’, passies en dromen helder in beeld. Je formuleert je sterke punten en kwaliteit en weet wat je wensen zijn in je werk. Tegelijkertijd heb je een goed beeld van je persoonlijke realiteit. Met al deze kennis kun je eigen doelen formuleren. Waar je over 5 jaar wilt zijn, bijvoorbeeld. Je ontwikkelt zowel een persoonlijke loopbaanstrategie als een actieplan.

Loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling

Een heldere strategie en duidelijke doelen zijn slechts het begin van je reis. Een bekend gezegde luidt terecht ‘Je moet schieten om te kunnen scoren’. Dat is dan ook de volgende stap bij loopbaancoaching. Nu is het nodig om je wil te activeren en  in actie te komen om je doel te bereiken. Je loopbaancoach biedt intensieve ondersteuning bij het uitvoeren van je actieplan. Wij geloven in loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling met concrete resultaten.

Wat levert een loopbaancoach mij op:

  • Inzicht in je talenten en sterke punten
  • Inzicht in je dromen, waarden en verlangens
  • Een korte en lange termijn loopbaanstrategie
  • Gezette stappen en een actieplan