Psychologische coaching

‘Ik wil weten wat mij echt gelukkig maakt’ Ik heb last van stress/burn-out verschijnselen’ ‘ Ik wil leren met mijn onzekerheden om te gaan’ ‘Ik wil minder gespannen zijn in mijn werk’ ‘Ik wil meer balans tussen mijn werk en privéleven.

Waarom psychologische coaching?

Zelf de regie in handen hebben is een van de belangrijkste wensen van de mens. Zo ook gelukkig zijn, je goed en verbonden voelen. Maar soms ontbreekt er iets, of zit er juist iets in de weg. Het lukt je niet om te kiezen, te sturen of te groeien. Of je ziet wat je zou moeten doen maar het lukt niet of je weet niet hoe.

Psychologische coaches

De coaches van Coach 020 stimuleren je te kijken naar je verlangen. Hoe wil je het hebben in je leven? Hoe wil jij je voelen? Onze ervaren en gediplomeerde coaches helpen je de redenen te doorgronden waarom het je niet lukt te doen wat goed voor je is. Je komt er samen met de psychologische coach achter welke (soms heel hardnekkige) overtuigingen en patronen daaraan ten grondslag liggen. Vervolgens worden deze overtuigingen in het psychologische coachingstraject aangepakt. Het wordt mogelijk om nieuw gedrag en nieuw gevoel in te zetten.

Kortlopende psychologische coachingstrajecten

We werken kortdurend en to the point. Onze psychologische coachingstrajecten duren nooit langer dan nodig is. Tijdens de coaching maken we gebruik van effectieve coachingstechnieken. Er wordt onder andere gewerkt met EMDR, Transactionele Analyse, Voice Dialogue, Speels Coachen en ACT.

Wat levert een psychologische coach je op:

  • Meer inzicht in je (hardnekkige) patronen/overtuigingen
  • Meer regie en zelfvertrouwen
  • Stappen richting je doel en verlangen en niet belemmerd worden door je angst
  • Meer ontspanning en persoonlijke kracht