wat is coaching?

Wat is coaching?

Coaching is een hulpmiddel dat jou kan helpen je talenten te ontwikkelen, te groeien als persoon en professional, en de regie te nemen over je eigen leven.

Waarom coaching?

Ieder mens wil het liefst zelf richting geven aan zijn leven. Zijn talenten laten leven. Zichzelf tot uitdrukking brengen en vanuit persoonlijke kracht werken. Een bijdrage leveren en gelukkig zijn.  Soms ontbreekt er iets of zit er juist iets in de weg om te kiezen, te sturen of te groeien. Coaching helpt om deze doelen te bereiken.

Werkwijze Coach 020

Coach 020 stimuleert professionals, coaches, managers en particulieren om vanuit persoonlijke kracht te werken. Realiseer met de hulp van onze coaches persoonlijke groei. Haal professioneel het beste uit jezelf met gekwalificeerde business coaches en executive coaches. Of formuleer een antwoord op de grotere vragen van het leven met een filosofische coach. Lees meer over onze expertises:

Voor coaching ben je bij Coach 020 aan het juiste adres. Coaches met uiteenlopende expertises zijn aangesloten op ons platform. Al onze coaches hebben een geaccrediteerde opleiding genoten. Maak direct en gemakkelijk een afspraak met een gediplomeerde coach in de buurt, waaronder in Amsterdam en Utrecht.